Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

SENCOR SBG 400

Pridať recenziu

Sencor

Štýlový nerezový design Dva druhy dosiek: - Spodná doska hladká - Horná doska rebrovaná 3 prevádzkovej polohy (zavreté / otvorené 90 ° / otvorené 180 °)... viac »

Kde kúpiť

Mária Mĺkva

Pridané: 7. marca 2012

Zakúpený v MALL.sk

Odporúča produkt
  • Je to výborný gril, stále ho používame a tešíme sa zo zdravej prípravy potravín.
  • Pre tento výrobok sme sa rozhodli podľa hodnotenia výrobku a preto, že s touto značkou máme dobré skúsenosti.
  • Zatiaľ sa nám zdá, že horná doska sa málo rozohrieva a slabo griluje, musíme potraviny otáčať.

Produkt sme si vybrali pre jeho výborné parametre a na odporúčanie iných zákazníkov.
Je výborný, má jednoduchú obsluhu, slúži svojmu účelu, dá sa využiť v kuchyni i na grilovačke v prírode, kde sa schádza viac ľudí, pretože sa dá vrchná časť odklopiť o 180 stupňov.
Funguje výborne, ľahko sa čistí, šťava z grilovaných potravín odteká do na to určenej misky.
Je kvalitne vypracovaný, porovnateľný s inými značkami v danej kategórii.
Bola to dobrá kúpa, cena zodpovedá kvalite, doteraz sme používali jednoduchší prístroj inej značky.

Určite by som produkt odporúčala aj iným zákazníkom, pretože je to výborný výrobok za výbornú cenu.

• Je táto recenzia užitočná?
  • Áno (3)
  • Nie