Vyberte si kombinovaný gril Jamestown Dean - flexibilné, neobmedzené možnosti grilovania na plyn, drevené uhlie alebo drevo! Užite si grilovanie s rodinou alebo priateľmi. Či už...
Vyberte si kombinovaný gril Jamestown Dean - flexibilné, neobmedzené možnosti grilovania na plyn, drevené uhlie alebo drevo! Užite si grilovanie s rodinou alebo priateľmi. Či už...
Vyberte si kombinovaný gril Jamestown Dean - flexibilné, neobmedzené možnosti grilovania na plyn, drevené uhlie alebo drevo! Užite si grilovanie s rodinou alebo priateľmi. Či už ste amatér alebo profesionál kombinovaný gril Jamestown Dean splní všetky vaše priania. S grilom Jamestown Dean môžete priamo aj nepriamo grilovať, údiť a pripravovať omáčky alebo prílohy a mnoho ďalších. S týmto grilom pripravíte každý pokrm úplne perfektne - či už sa jedná o steak, dusené mäso alebo údenú rybu! Jednoduché grilovanie vďaka širokým možnostiam grilovania Základom kombinovaného grilu Jamestown Dean je plynový gril s tromi plynule regulovateľnými horákmi 6160 W z ušľachtilej ocele a roštom z kvalitnej liatiny. Horáky môžete zapáliť a nastaviť na požadovanú intenzitu nezávisle na sebe. Vyberateľná záchytná miska na tuk garantuje jednoduché čistenie bez námahy. Piezo zapaľovanie garantuje bezpečné a spoľahlivé zapálenie stlačením jedného tlačidla. Ďalej potom gril na drevené uhlie s celkovou plochou roštu 43 x 44,5 cm. Do tretice je gril Jamestown Dean vybavený udiarňou, ktorú môžete využívať buď na údenie alebo ako prídavný grilovací rošt. Udiareň s celkovým rozmerom 29,5 x 29,5 cm umožňuje údenie horúcim aj studeným dymom. Nakoniec je gril vybavený prídavným horákom 3500 W pre ľahkú prípravu príloh a omáčok. Gril je ďalej vybavený praktickým teplomerom a vzduchovým ventilom vo veku, aby ste rýchlo a jednoducho mohli kontrolovať a regulovať teplotu vo varnom priestore. Disponuje tiež veľkým množstvom úložného priestoru pre všetky vaše potreby a integrovanými kolieskami pre ľahké presúvanie. Tri druhy údenia V udiarni sa pripravované potraviny šetrne podusia a zachovávajú si svoju šťavnatosť a získavajú údenú chuť. Udiareň sa hodí na údenie horúcim aj studeným dymom. Pri teplote 60-120 °C trvá údenie horúcim dymom okolo 3 hodín, ideálne na prípravu pstruha, zeleniny alebo klobások. Pri teplote 30-50 ° C môžete pripraviť šťavnatú pečienku, platesa alebo syr feta. Údenie studeným dymom prebieha niekoľko dní pri teplote 15-25 °C. Vhodné na prípravu rýb, predovšetkým lososa, mäsa, napríklad šunky alebo údenie syrov.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.