Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné grily
- splnil očakávanie
- Lahky a prenosny - ideal do auta a na cestovanie
- Oproti dalsim malym grilom je viac plochy a menej gulaty - uhlie (a teda aj teplo) sa da rozprostriet rovnomernejsie
- Na caste grilovacky na zahrade by som odporucil si priplatit za vacsi gril
- Posobi lacno (ale aj je lacny :))
- Zasobnik na popol je rieseny hrozne - netesni a popol prepada vedla zasobnika na zem. Povodne mal byt zasobnik vyhoda, ale je to tak zle, ze by som radsej kupil podobny gril bez neho
- Spracovanie (zelezo, srouby) na mna neposobia doveryhodne, neocakavam velku zivotnost. Ale mozno ma milo prekvapi.
- Skladny a funguje dobre
- Dobrý pomer cena výkon
Na jednom mieste bol plech ohnutý, ale nevadí to funkčnosti. Mriežka celkom nezapadne do žliabkov, ale aj napriek tomu to vyzerá stabilne. Možno to na druhé rozloženie grilu bude lepšie. Gril je mohutný, pevné plechy, mal by niečo vydržať. Plocha roštu je dosť veľká. Poskladaný zaberie minimum miesta, je dobre skladný. Zatiaľ ešte nevyskúšaný na grilovanie.
Na rýchle grilovanie úplne super, gril má aj odkladacie miesta a ľahko sa skladuje, dogriľujem, zložím a nič nezavadzia.
- Veľmi pekný a praktický gril.
Perfektný gril. Stabilný, pevný a kvalitne spracovaný.
Dobry nakup.
- Gril je parádny.Ihned po doručení sme ho poskladali a vyskusali
- Gril je velky spokojnost.
Tento gril G21 California mozem len odporučiť hned sme ho vyskusali .Poskladali sme ho rychle.Kupila som ho na zaklade recenzii a nasla za prijateľnú cenu.
Gril ma výborny odkladací preistor , čo je veľkou výhodou mriežka na udržanie teploty už ugrilovaných produktov, výborne sa vyberá popol a bol použitý aj kvalitný materiál na výrobu grilu. Podobný výrobok som na trhu nenašla. Som veľmi spokojná.
Nekvalitny tovar.
- Chýbalo tam 8ks obracacích lopatiek, niekto balík zámerne otvoril a vybral to. Krabica s tovarom aj balík boli poškodené
- Spokojny podľa očakavania
- kvalita spracovania,liatinový rošt
- Super...
Zatiaľ v pohode
- Spokojný s tovarom
- Nerezový horný grilovací skelet
- liatinový rošt a platňa
- dobrá regulácia a kontrola teploty
- Pekný design
- Pohová montáž grilu, všetko sedelo, žiadne dolaďovačky
- Masívne nerezové madlo
- Otvárací kryt je zdvojený, tepelne trochu odizolovaný, pri grilovaní sa neopečiete
- Dvierka sú len z prednej strany, boky len čiastočné a zadná strana je otvorená
Grilovali sme zatiaľ dvakrát. Oproti staršiemu menšiemu plynovému grilu sa to nedá ani porovnať. Prvýkrát sme robili mäsko na roste, včera hamburgery na platni. Popri grilovaní si prismahnete zeleninku, pečivo aje to paráda. Dosť priestoru na stredne veľkú rodinnú grilovačku. Najskor som premýšlal nad Frilom Fieldmann, bol výzorom podobný, ale teraz nebanujem priplatené peniaze, nerezový kryt a liatinové platne ma presvedčili.
- systém TRU-Infrared
- Lahka manipulácia skladny elegantný velmi dobra údržba jedlo z neho chuti fantasticky.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »