Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné grily
- Jednoduchá obsluha
Avenberg GENIUS +
Pridané: 23. augusta 2023
(naposledy upravené 18. septembra 2023)
Zakúpený v Avenberg.sk
Skvely…kvalita za rozumnu cenu.
Bocne stojanove stoliky je treba natriet lakom aby ich neposkodil olej alebo dazd ak nie je obal. Inak super
spokojnost
- Ľahko prenosný.
- Kompaktný
- Ľahká manipulácia a obsluha
- Súčasť balenia
- Termotaška, ktorá je zároveň taškou pre gril
- Žiadna
OK!!!
Ľahká a rýchla montáž, pekný design, rýchle doručenie, maximálne odporúčam.
- Zaujímavé riešenie so smaltovaným roštom
- Veľké kolesá, ľahšie sa presúva ako grily s malými kolieskami
- Napriek info od pána v sklade, že poskladanie je veľmi náročné, môžem povedať, že náročnosť je v úrovni 3 z 10, úplne jednoduché. Zvládne aj amatér s 1 skrutkovačom. Mne to trvalo len hodinu.
- Nemá predné dvierka na úložný priestor, ale ten sa aj tak najlepšie dá využiť na plynovú fľašu. Odporúčam 5 kg fľašu.
Je to môj prvý plynový gril, takže ťažko hodnotiť a porovnávať. Ale za mňa spokojnosť. Mäso je chutné a ja nesmrdím od dymu. Akurát som si všimol, že v zadnej časti gril dosahuje vyššiu teplotu, ako na prednej strane. Ale asi to tak má byť, keďže sa vzadu nachádza aj extra mriežka na ohrev.
Už som mal aj lepší. Mohlo by tam byť trochu viac uhlia
- Vyborný pomer cena/výkon
- Nerezove plochy a veko.
- Liatinove rosty
- Vyborne tam pasuje zlta plynova bomba zo Slovnaftky (ale treba dokupit aj redukciu)
- Pri skladani nic nechybalo, vsetko precizne oznacene, dobre urobene zavity.
- Velke kolecka pre posuvanie.
- 2 hodiny skladania vo dvojici
- Ocenil by som, keby zaklad obsahoval aj kryt, lebo to je ozaj nevyhnutnost.
- Takisto by potesila moznost sklapania bocnych platni, bolo by to kompaktnejsie.
Chceli sme nerez, lebo je to pekne, ale nakoniec sa ukazalo, ze nosna konstrukcia - ram je len lakovana do farby nerezu. Mozno by som uz skor bral cierny, aj tak to bude cele spinave nakoniec.
Liatinove rosty sa vyborne nahreju, akumuluju teplo a poskytnu ozaj velku tepelnu kapacitu, ked tam ten steak hodite. Dobre sa cistia, staci za horuca obliat vodou.
Ako palivo mam zltu plastovu plynovu flasu zo Slovnaftky, akurat velkost, nizka vaha. 12,5 kg plynu a nemusim mat tazku a nevzhladnu flasu vedla grilu polozenu.
Odporucam dokupit aj kryt originalny a ihlu na otacanie kureniec.
pekný vzhľad, prijemne posedenie pri krbe
Gril Cattara bol zabalený, každý diel, ochrana v polystiréne, skrutky všetky, všetky diely kvalitne nastriekané, pri montáži všetko pasovalo, každá skrutka má nanitovanú svoju maticu. Gril je dosť ťažký 30kg, ale na svoj účel vyhovujue. Nastaviteľná výška ohniska uhlíkov, vrchná časť na odkladanie a zohrievanie už ugrilovaných potravín, spodný šuflík na vyprázdnenie popola, navrchu teplomer na kontrolu teploty grilovania, odkladacie miesto je jednoducho sklápateľné, na boku štyri háčiky na grilovacie náčinie, dvierka dokonale doliehajú, pri mnotáži si najskôr predskrutkujte skrutky, osaďte vrchný kryt až potom dopasujte a utiahnite. Pevná konštrukcia po zmontovaní spokojnosť, Výrobky od Cattara už mám viacero spokojnosť i tento krát.
Zatiaľ splnil moje očakávanie, Je nový. Uvidíme ako sa to bude pokračovať.
Má liatinový rošt, to je dobre pri čistení. Je rozdelený na 3 časti a dobre sa vyberá z grilu. Olej kvapká na veľký plech ktorý sa vyberá zo zadnej časti a ľahko sa umyje.
- Lehký, skladný, přenosný. Zvládne přípravu i většího množství potravin najednou. Spokojenost
Ľahký. Obdlžníkový tvar. Odkladacia polička.
Zatial spokojnost, produkt splna vsetko co sme ocakavali,
Gril,bol použitý len raz,ale myslím,že som kúpila dobre.Boli sme spokojný.Len dvierka sa nedajú zavrieť,ale to, manžel opraví.
Určite by som výrobok odporučila..
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »